Witamy serdecznie na warsztatach kulinarnych pt. „Czekoladowo-truskawkowy bukiet z pralinkami”, który będzie słodką niespodzianką na walentynkowy wieczór do samodzielnego wykonania w domu.
Potrzebne składniki:
– czekolada mleczna,
– czekolada biała,
– truskawki,
– kolorowe posypki do udekorowania,
– orzechy ziemne (rozdrobnione),
– wykałaczki,
– papilotki do muffinów,
Materiały potrzebne do wykonania pudełka na bukiet :
– pudełko kartonowe o wymiarze 15×15,
– różowa bibuła,
– białe serwetki papierowe,
– czerwona gruba wstążka,
– klej i nożyczki,
Materiały do wykonania pudełka na praliny:
– gotowy szablon do wykonania pudełka,
– linijka i ołówek,
– czerwony karton,
– czerwona, gruba wstążka,
– klej i nożyczki,
Życzymy słodkiej zabawy.
Pozdrawiamy
Katarzyna Szablowska oraz Katarzyna Sulikowska